İbni Sina İlkokulu

Vizyon: Okul Veli Bütünleşmesiyle Eğitim-Öğretim, Çalışanlar Arası İlişkiler, Çevre Düzenlemesi ve Sosyal Faaliyetlerle Saygın Okullar Arasında Yer Almaktır.

Misyon: Biz; Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri Doğrultusunda Kendi Kendine Yetebilen, Öz değerlendirme Yapabilen, Öz yönetim Sahibi, Özgün Düşünebilen, Üreten, Hayata Sevgi ve Umutla Bakabilen, Hoşgörülü Bireyler Olarak Yetiştirmek İçin Varız.

Başarılar: 2016 yılı İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması ilkokullar kategorisi ilçe birinciliği 2019 Bilgi yarışması ilçe ikinciliği 2019 Tekirdağ eğitimde güzel örnekler il birinciliği

Saatler: Sabahçılar başlama saati: 08.00 Bitiş saati: 13.00 Öğlenciler başlama saati: 13.20 Bitiş Saati: 18.00
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E TWİNNİNG - ERASMUS
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS - E TWİNNİNG
Diğer Hususlar: KONFERANS SALONU

Telefon - (282) 7176146

WEB - https://kapakliibnisina.meb.k12.tr

Adres - Adnan Menderes Mah. Demir Cad. Sevenler Sok. No1 Kapaklı/Tekirdağ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mahallesi, Kapaklı

Adres - Adnan Menderes Mah. Demir Cad. Sevenler Sok. No1 Kapaklı/Tekirdağ

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezindedir. Dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır. Çerkezköy´e 3 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz Kapaklı ve Çerkezköy´de ikamet etmektedirler. Şahsi araçlarla okula ulaşım 5 dk mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ merkeze 70 km uzaklıkta olup okulumuz ilçe merkezindedir.